Brännstämpel för trä, plast, läder och gummi

Stöldmärkning - brännstämpel

Idamex brännstämplar

Brännstämplar i hög kvalitet för att bränna in text och logo på trä, plast och läder. Idamex brännstämpel ger exklusiva märkningar och är även perfekt som stöldskydd av inventarier. Du brännmärker lätt saker som skärbrädor, möbler, hamburgerbröd och verktyg. Brännstämpeln ansluts till ett vägguttag och efter ca: 4 minuter då brännstämpeln har uppnått sin arbetstemperatur märker du dina föremål. Mässinginsatsen som du ser på bild till vänster graverar vi efter dina önskemål. Vår avdelning för brännstämplar graverar motiv som logotyper, text och illustrationer (t.ex. ansikte i profil).

Kontakta mig

Specifikation Idamex - brännstämplar

Brännstämpeln består av två delar, en värmekolv och en graverad insats. Brännstämpeln går dessutom att få i flera storlekar. Insatsen graverar vi efter era önskemål, t.ex. Logotype, text eller företagsnamn.

Fast eller utbytbar text på brännstämpeln

Den graverade insatsen går att byta ut på våra brännstämplar. Vi levererar även brännstämplar med fast och utbytbar text, t.ex. logo som fast text och utbytbara siffror/bokstäver. Kontakta oss för mer information.

Brännstämpel till stöldmärkning

Det är lätt att stöldmärka med Idamex brännstämpel, du märker verktyg, maskiner, möbler, redskap, mm. Nordisk Stöldmärkning är ledande leverantör av brännstämplar inom bland annat byggsektorn som Skanska, PEAB, Veidekke och NCC.

Så här märker du med idamex brännstämpel

Anslut elkontakten till ett 220V (230V) eluttag, vänta 4-5 minuter. Nu kan du börja stämpla alla föremål som består av plast, trä, gummi och läder. Det är lätt att brännmärka och ett tips är att först provmärka på ett kasserat föremål. När du är klar lägger du brännstämpeln på den medföljande hållaren.

Låt oss inspirera dig

Det började för länge sedan med en järnbit utformad med ett bomärke och ett skaft. Brännstämpeln upphettades under öppen eld för att vid rätt temperatur användas till märkning på trä och skinn. Idag har brännstämplarna fått ett vidare användningsområde. Vi ser möbeltillverkare som använder brännstämpeln för att kvalitets märka sina produkter. Byggföretag och hantverkare som stöldskyddsmärker alla verktyg. Restauranger som bränner in logo på hamburgerbröd eller reklamfolk som vill skapa en trendig inredning med inbrända logotyper på vissa detaljer.