Schabloner bokstäver

Idamex - schabloner med alfabetet

Med schabloner av bokstäver och sprayfärg får varje märkt produkt en unik identitet och kan kopplas till ert företag eller organisation. Vilket förhindrar stölder samt att förlorad utrustning kan spåras tillbaka till rätt ägare.

Schablon bokstäver

Idamex schabloner med bokstäver för märkning och stöldskyddsmärkning skapar en effektiv märkning av verktyg, bodar, vägmaterial, lådor, oljefat, stegar, m.m. Schabloner i metall där varje schablon är utskuren med bokstäver.

 

Kontakta mig

Idamex - schabloner i metall

Vi vet alla att föremål ofta försvinner antingen genom stölder eller bara slarv. Med schabloner i metall kan du lätt och snabbt märka upp företagets inventarier. Vilket både förhindrar stölder och underlättar för upphittade föremål att återlämnas till er. En schablon i metall kan göra stor skillnad i verksamheten

Så här märker du med schabloner

Lägg schablonen mot ytan som skall märkas och spraya färg över schablonen, klart. Ett tips är att först tejpa upp en rak linje som du sedan lägger schablonen mot, på så vis får du snyggare och rakare märkningar.

Lägg schablonen över det som ska märkas och spraya färg över.

Våra schabloner används till märkning på trä, metall, plast och liknande släta material. Du lägger schablonen på ytan som ska märkas och kontrollerar att den ligger dikt mot ytan för att sedan spraya din märkfärg över den utstansade schablonen.

Hur viktigt är det att märka upp många inventarier?

Vi behöver en effektiv märkning av företagets inventarier. På så sätt visar vi vem ägaren är till föremålen och förhindrar därmed många stölder samt att upphittade föremål kan spåras tillbaka till er. Bärbara datorer, mobiler och teknik stöldmärks med Idamex-brickan och verktyg märks effektivt med brännstämplar. Däremot andra saker i metall eller större föremål kan vi nu märk med Idamex schabloner.

Kontakta oss idag

Vill du veta mer om våra schabloner? Kontakta oss idag info@idamex.nu så tar vi fram ett förslag på schabloner med siffror, bokstäver och egen text, figurer för produktmärkning som är anpassat efter era behov.

Helhetslösningar

Vi arbetar med helhetslösningar inom stöldskyddsmärkning och produktmärkning till företag, kommuner och landsting. Troligtvis har vi lösningen för era märkbehov.

se även schabloner siffror och schabloner egen text.