Inventarieetiketter skapar bra kontroll

Inventarieetiketter

Med en bra inventariehantering blir allt så mycket lättare

Idamex - IDS petsäkra inventarieetiketter är perfekt för inventariemärkning där det efterfrågas en etikett med mycket bra vidhäftning. Inventarieetiketten är dessutom svårare att avlägsna än övriga etiketter vilket gör den lämplig till inventering av företagets inventarier.

Etiketten trycks med företagsnamn, inventarienummer, streckkod eller annan viktig information.

Kontakta mig

Specifikation Idamex - IDS inventarieetiketter

Vit petsäker X10 etiketter som finns i 44x19, 55x19, 50x9 mm eller valfri storlek. Etiketten kan inte avlägsnas hel utan måste petas den i små bitar.

Så här inventerar du

Välj en lämplig storlek på inventarieetiketten och bestäm vilken text du önskar, företagsnamn, löpnummer eller streckkod. Märk upp alla föremål som ska inventeras om du saknar inventarieförteckning så gör du en samtidigt. Idamex IDS - inventarieetiketter har ett mycket bra adhesive (klister) som borgar för att etiketten kommer sitta där för en lång tid. Men vi rekommenderar vid smutsiga ytor att du rengör noggrant.

Ska alla inventarier märkas?

I princip ja, men det är nog inte genomförbart, utan sunda förnuftet får råda. Om ni bestämmer att alla inventarier över ett visst inköpsvärde märks med inventarieetiketter och läggs upp i inventarieregistret.