Inventarieetiketter

Inventarieetiketter

Våra bästa inventarieetiketter

Idamex - IDS petsäkra inventarieetiketter är perfekta för inventariemärkning där det efterfrågas en etikett med mycket bra vidhäftning. Inventarieetiketten är dessutom svårare att avlägsna än övriga etiketter vilket gör den lämplig till inventering av företagets inventarier. Inventarieetiketten trycks med företagsnamn, inventarienummer, streckkod eller annan viktig information. Kontakta oss för mer information och priser.

Unika identiteter

Med inventarieetiketter får varje märkt produkt en unik identitet och kan kopplas till ert företag eller organisation. Vilket underlättar för förlorad utrustning och kvarglömda saker kan spåras tillbaka till sin ägare.

Kontakta mig

Specifikation Idamex - IDS inventarieetiketter

Vit petsäker X10 inventarieetikett som finns för snabb leverans i 44x19, 55x19, 50x9 mm eller valfri storlek. Denna inventarieetikett kan inte avlägsnas hel utan måste petas den i små bitar vilket gör perfekt till inventariemärkning av till exempel datorer, IT-teknik, möbler, maskiner för att bara nämna några användningsområden.

Så här inventerar du med Idamex inventarieetiketter

Välj en lämplig storlek på inventarieetiketten och bestäm vilken text du önskar, företagsnamn, löpnummer eller streckkod. Märk upp alla föremål som ska inventeras, om du saknar inventarieförteckning så gör du en samtidigt. Idamex IDS - inventarieetiketter har ett mycket bra adhesive (klister) som borgar för att etiketten kommer sitta där för en lång tid framöver. Tänk på att smutsiga och feta ytor rengörs innan inventarieetiketten monteras på föremålet, vilket är speciellt viktigt på verkstäder och märkning av verktyg och maskiner.

Idamex inventarieetikett - ska alla inventarier märkas?

I princip ja, men det är nog inte genomförbart, utan sunda förnuftet får råda. Om ni bestämmer att alla inventarier över ett visst inköpsvärde märks med numrerade inventarieetiketter och läggs upp i ett inventarieregister så har ni kommit långt i hanteringen av företagets inventarier.

Vad ska inventarieetiketterna uppfylla?

Viktigt är att inventarieetiketterna har en nummerserie som går att koppla till anläggningsregistret, nu kan du inventera alla inventarier vid behov. En annan viktig egenskap är klistret på inventarieetiketten, här behövs ett bra adhesive så etiketten sitter kvar på de märkta föremålen under många år. Slutligen blir texten viktig, företagsnamn, nummerserie och streckkoder är vanligt förekommande på Idamex etiketter för inventering.