Streckkodsetiketter för snabb inventariehantering

Streckkodsetiketter

Vid ett stort antal inventarier kan streckkodsetiketter vara en fördel

Idamex-X10 petsäkra streckkodsetiketter är perfekt för inventariemärkning där ett stort antal inventarier ska märkas och inventeras.

Etiketten trycks med företagsnamn, streckkod eller annan viktig information. Streckkoden ger en snabb avläsning med en handdator eller streckkodsläsare.

Kontakta mig

Specifikation Idamex - X10 streckkodsetiketter

Vit petsäker X10 etiketter som finns för snabb leverans i 44x19, 55x19, 50x9 mm eller valfri storlek. Etiketten kan inte avlägsnas hel utan måste petas den i små bitar. Se även inventarieetiketter.

Så här inventerar du med streckkodsetiketter

Välj en lämplig storlek på streckkodsetiketten och bestäm vilken text du önskar, företagsnamn, löpnummer eller streckkod. Märk upp alla föremål som ska inventeras om du saknar inventarieförteckning så gör du en samtidigt. Idamex X10 - streckkodsetiketter har ett mycket bra adhesive (klister) som borgar för att etiketten kommer sitta där för en lång tid. Men vi rekommenderar vid smutsiga ytor att du rengör noggrant.

Hur fungerar streckkoden

Det finns många streckkoder att välja mellan som EAN-13, code 39 och code 128 och många fler. En streckkod som lämpar sig utmärkt till inventarieetiketter och är lätt att läsa av med en streckkodsläsare är streckkod 128, du väljer önskad nummerserie som vi trycker på etiketten. Vi har 30 års erfarenhet av streckkodsystem, etiketter och vill göra det enkelt och smidigt för dig att välja streckkodsetiketter som passar ert företag.

Vad ska man ha för streckkodsetikett till datorer och verktyg?

Petsäkra streckkodsetiketter är det självklara valet till datorer och verktyg. Hos oss på Idamex hittar du ett utbud av både petsäkra och vanliga streckkodsetiketter som passar både för kontoret och verkstaden. Ett tips är att smutsiga ytor på verktyg rengörs noggrant för att etiketten ska fästa ordentligt. Om ni har bärbara datorer rekommenderar vi streckkodsetiketter med företagsnamn tryckt på etiketten, gärna med kontaktuppgifter till er. När det kommer till mobiler och annan utrustning som lämnar kontoret gäller samma princip.