Dimmer till brännstämplar

Idamex värmereglering 2000

Idamex brännstämpel

Idamex värmereglering 2000

En brännstämpel med värmereglering kan ibland vara ett måste vid brännmärkning på trä, plast, läder och gummi. Vi har en modell som passar alla handbrännstämplar. Oavsett vad du ska märka på så är en värmeregleringsapparat att föredra, speciellt när du brännmärker många föremål och vill reglera värmen på din brännstämpel.

Dimra värmen på din brännstämpel

Vid stöldmärkning eller profilmärkning med brännstämplar är det viktigt att stämpeln används hela tiden och inte blir överhettad, vid ett mindre antal brännmärkningar är det inga problem. När du behöver bränna in till exempel en logo i många föremål underlättar det om du dimrar värmen med en värmeregleringsapparat till rätt temperatur. Prova dig fram på ett kasserat föremål och gör en liten markering på apparaten så kommer du ihåg det till nästa gång du ska använda din brännstämpel.

Hög kvalitet som ger snygg märkning

Välj hög kvalitet på brännstämpel till företag, skolor och kommuner som du vet kommer att kunna användas länge, speciellt om du tar han om brännstämplarna ordentligt. Det är alltid kul att välja gravyr vid beställning av brännstämplar till företaget. Om du inte är van att brännmärka, så kan det vara klokt att provmärka några kasserade föremål innan du börjar använda din handbrännstämpel.

Kontakta mig

Missa inte:

Det sker omfattande verktygsstölder i Sverige

Brännstämpel - tips

Inventarieetiketter