Säkerhetsetiketter

plomberingsetiketter

Säkerhetsetiketter har oftast mycket specifika egenskaper som till exempel stöldmärkningsetiketter där etiketten förhindrar stölder och höjer säkerheten på företaget. Det finns även säkerhetsetiketter till e-handel där etikettens plomberande funktion är viktig för eventuella returer.

Rätt etikett kan ge ökad säkerhet

Definiera vad ni söker och ställ krav på vad säkerhetsetiketten ska utföra. Är det plomberande egenskaper eller stöldmärkningsetiketter för att förhindra stölder eller kanske inventarieetiketter med nummerserie, streckkoder eller QR-kod. Rätt val av adhesiv beroende på användningsområde måste även beaktas vid beställning av säkerhetsetiketter. Oftast ligger etiketterna på rulle vilket underlättar och snabbar på uppmärkning av datorer, mobiler, IT-föremål, teknik och övriga inventarier.

Beställa säkerhetsetiketter

För att förbättra säkerheten i verksamheten kan etiketter göra stor skillnad, vi har nämnt det tidigare, men det kan inte nog förtydligas, företag som har ett genomtänkt säkerhetsarbete i organisationen undviker oftast problem som stölder och borttappade föremål som ej går att spåra tillbaka till sin ägare. Säkerhetsetiketten har här en viktig funktion att fylla!

Upphittade saker hittar tillbaka tack vare säkerhetsetiketten  

Riskerna för att vi glömmer, tappar bort och förlorar saker har aldrig varit så stora som de är idag. Oftast är de glömda och hittas de på restaurangen, bussen, tåget, tunnelbanan eller offentliga platser. Här fyller säkerhetsetiketten en viktig funktion, det upphittade föremålet kan snabbt återlämnas tack vare uppgifterna i etiketten.

Schabloner för märkning av större föremål

Med schabloner och färg får varje märkt produkt en unik identitet som kan kopplas till ert företag eller er organisation.

Vi delar med oss av våra kunskaper

Nordisk Stöldmärkning har sedan 1990 hjälpt företag, landsting och kommuner med bra produkter och tips för en säkrare vardag på företaget. Kontakta oss för mer information, vi svarar oftast inom några timmar.