Bästa nyckelbrickan i metall

Med idamex nyckelbricka får 9 av 10 tillbaka sina förlorade nycklar

Nio av tio tappade nycklar med vår nyckelbricka hittar tillbaka!

Även om den är liten och i metall så är en nyckelbricka bästa sättet få tillbaka borttappade nycklar. Idamex nyckelbrickor har funnits sedan 1990 och är spårbara av polis och försäkringsbolag. Vad du väljer att skydda dina nycklar med är med andra ord otroligt viktigt för dig. Hos oss på Idamex hittar du bästa nyckelbrickan i metall, både till företag, hem och bil för att bara nämna några användningsområden. Det har aldrig varit enklare att skydda sig mot förlust, glömska och slarv. Beställ nyckelbrickan redan idag.

Spåra nycklar med nyckelbrickan

Polis och försäkringsbolag kan med hjälp av Idamex nyckelbricka spåra ägaren till upphittade nycklar. Alla nyckelbrickor har Idamex kontaktuppgifter och ett unikt ID-nummer som gör det lätt för polisens hittegodsavdelningar att kontakta er och meddela att nycklarna finns för avhämtning. Hittelön utgår till den som hittat nycklarna. Tjänsten nyckelbricka med abonnemang har funnits sedan lång tid tillbaka och fungerar utmärkt, upphittaren kan lämna nycklarna i närmsta brevlåda eller lämnas dem till polisen.

Så här fungerar Idamex nyckelbricka

Varje nyckelbricka har kontaktuppgifter och ett unikt ID-nummer som registreras tillsammans med era personuppgifter. Kostnaden är 125 kronor per nyckelbricka och år, avtalet löper på ett år och därefter erbjuds ni att förlänga det. Den som hittar dina nycklar lägger dem i närmsta brevlåda eller lämnar dem till Polisen. Nycklarna hämtas på polisens hittegodsavdelning eller skickas till dig i rekommenderat brev. Upphittaren får hittelön av oss. Idamex nyckelbricka tillverkas i metall för bästa skydd mot nötning och slitage när den sitter på nyckelknippan och ligger i väskan, rocken eller fickan. Nyckelbrickan är en av våra mest uppskattade produkter som förenklar vardagslivet till en låg kostnad.

Hur uppfanns nyckelbrickan?

Behovet av nyckelbrickor har länge spelat en stor roll i människans liv. Redan när nycklar blev ett vanligt inslag i vardagen så upptäckte vi att förlust av dessa skapade stora problem och ibland stora kostnader. Nyckelbrickan blev hjälpredan som gjorde att vi fick tillbaka upphittade nycklar, tyvärr skickar polisen fortfarande tonvis med nycklar till destruktion för att de saknar en nyckelbricka. De första nyckelbrickorna bestod av en rund mässingbit som stansades för hand med kontaktuppgifter och nummer, inte så snyggt men det fungerade väl så bra. Har ni nycklar på företaget, till hemmet, bilen, cykeln, mopeden för att bara nämna några användningsområden, då rekommenderar vi att satsa på nyckelbrickor i metall, undvika att lägga ifrån sig nycklarna när ni lämnar kontoret eller bostaden eftersom det ökar risken att ni förlorar dem.

Nyckelbricka - kostnad/år

Borttappade nycklar är inget ovanligt, däremot är det mycket ovanligt att ägaren får dem tillbaka om de saknar nyckelbricka. Idamex nyckelbrickor ökar chansen att få tillbaka sina nycklar vid förlust.

Kostnad: 128 kronor per bricka och, ej bindande efter ett år, vi erbjuder förlängning till 128 kronor per år och nyckelbricka.

Vid större antan nyckelbrickor till företag offererar vi gärna priser.