Äntligen får jag tillbaka mina borttappade nycklar

Med idamex nyckelbricka får 9 av 10 tillbaka sina förlorade nycklar

Nio av tio tappade nycklar hittar tillbaka!

Hos Nordisk Stöldmärkning kan du enkelt beställa nyckelbrickor med flerårsabonnemang. Tack vare Polisen och Postnord kan du snabbt få tillbaka dina borttappade nycklar. Kanske söker du nyckelbrickor att dela ut till personalen eller en nyckelbricka för eget bruk. Alla som någon gång har tappat sina nycklar vet vilka problem det ställer till. I värsta fall byte av lås och kopiering av nya nycklar.

Nyckelbrickan är unik med ID- nummer och text som talar om vad upphittaren ska göra. Hittelön utgår till den som hittar nycklarna. Idamex nyckelbrickor tillverkas i mässing och sätts fast på en nyckelring.

Hos oss finns såväl nyckelbrickor som andra säkerhetsprodukter för ett tryggare företag. Glöm inte bort att beställa nyckelbrickor till bilnycklar och cykelnycklar, de är nog så viktiga för verksamheten.

Vi gör det enkelt att beställa nyckelsäkerhet till företaget.

Så här fungerar det

Varje nyckelbricka har ett unikt nummer som registreras tillsammans med dina personuppgifter. Den som hittar dina nycklar lägger dem i närmaste brevlåda eller lämnar dem till Polisen. Nycklarna skickas sedan till dig i ett rekommenderat brev. Upphittaren får hittelön av oss.