Stöldmärkning Idamex-brickan

Brickan-standard

Senaste tekniken för synlig stöldskyddsmärkning på metall och plastytor.

Stöldmärkning Idamex-brickan standard

Idamex-brickan standard är verkligen perfekt som stöldmärkning till datorer, IT-utrustning, mobiler och på andra ytor av metall och plast. Den passar till mycket, är lätt att använda och appliceras på alla stöldbegärliga och mobila föremål som lätt kan tappas bort. Hos oss hittar du kanske marknadens mest effektiva stöldmärkningssystem. Vi har stöldskyddsmärkning till företag, landsting, skolor och kommuner. Stöldskyddsmärkningen är utformad med väl synlig varningstext och undertill ligger den permanenta märkningen som vulkaniseras fast med lim i det stöldmärkta föremålet. Beställningsnummer ISM-0348

Stöldmärkning-brickan

Stöldmärkning med egen layout

Vill du profilera företaget, välja egen logo? Då är vår stöldmärkning Idamex-brickan med er layout det självklara valet. Det finns mängder av storlekar på stöldmärkningsetiketter som passar utmärkt till stöldskydd. Välj till exempel färger, logo och nummerserie som passar er bäst eller satsa på stöldmärkning i mer diskret utformning. Hos oss finns alla varianter du kan tänka dig. Kom också ihåg att Idamex stöldmärkning är det perfekta skyddet på företaget, både mot stölder och borttappade saker. Den signalerar trygghet på arbetsplatsen och avskräcker till stölder, vilket är väl så viktigt i dessa dagar. Den här typen av synligt stöldskydd är perfekt att beställa några extra av, då kan ni snabbt stöldmärka nyinköpta datorer. Beställningsnummer ISM-0672

Kontakta mig

Specifikation Idamex-brickan

Självhäftande 3D etikett som ger lyster och djup. Ytan är av polyuretanplast och mycket tålig. Innehåller UV-skydd och har en självläkande yta, varje märkning tar ca 2 minut att utföra. Under etiketten ligger den permanenta märkningen, stöldmärkt och ert organisationsnummer, spårbart av polis och försäkringsbolag, som vulkaniseras fast i det märkta föremålet.

Så här stöldmärker du

Plocka den Idamex-brickan från pappret. På baksidan av brickan sitter den permanenta stöldmärkningen, lägg en sträng vulkaniseringslim där. Applicera sedan Idamex-brickan på föremålet som ska stöldmärkas. Nu är märkningen klar. Sätt sedan upp den medföljande varningsskylten på ytterdörren.

Vilka föremål ska man stöldmärka?

Ett bra tips är att stöldmärka alla föremål över ett visst inköpsvärde. Man framförallt ska du märka surfplattor, mobila datorer, skärmar, skrivare och annan IT-utrustning. Fundera gärna på vilka problem en eventuell stöld och förlust ställer till med, data/information som försvinner, problem att köpa in och installera ny utrustning.

Passar perfekt med:

Idamex brännstämpel.