Stöldmärkning med logo och egen design

Stöldmärkning-brickan

Senaste tekniken för effektiv stöldskyddsmärkning på metall och plastytor

Idamex - iQ standard stöldmärkningsbrickor är perfekta för stöldmärkning av datorer, skärma, mobiler och även på metallytor. Du märker lätt all IT-utrustning på företaget och förhindrar därmed stöld och förlust av stöldbegärlig utrustning.

Brickan har en varningstext och går att trycka med logo, streckkod och företagsnamn. Under brickan sitter den permanenta stöldskyddsmärkningen som vulkaniseras fast med lim på det märkta föremålet. Stöldmärkningen går ej att avlägsna utan att göra en kraftig åverkan.

Kontakta mig

Specifikation Idamex - iQ standard

Självhäftande 3D etikett som ger lyster och djup. Ytan är av polyuretanplast och mycket tålig. Innehåller UV-skydd och har en självläkande yta, varje märkning tar ca 2 minut att utföra.

Så här märker du

Plocka den Idamex - Brickan från pappret. På baksidan av brickan sitter det permanenta stöldmärkningen, lägg en sträng vulkaniseringslim där. Applicera sedan Idamex - Brickan på föremålet som ska stöldmärkas. Nu är märkningen klar. Sätt sedan upp den medföljande varningsskylten på ytterdörren.

Vilka föremål ska man märka?

Ett bra tips är att stöldmärka alla föremål över ett visst inköpsvärde. Man framförallt ska du märka surfplattor, mobila datorer, skärmar, skrivare och annan IT-utrustning. Fundera gärna på vilka problem en eventuell stöld ställer till med, data/information som försvinner, problem att köpa in och installera ny utrustning.

Är det verktyg ni vill stöldmärka så rekommenderar vi en brännstämpel.