Plombering etiketter

Plombering etiketter klistermärke

Fakta plombering etiketter klistermärke

En plombering kan vara en etikett eller ett klistermärke som säkerställer att en plomberad vara inte går att öppna eller använda utan att plomberingen går sönder.

Vanligtvis är plomberingen vit med svart tryck och fäster utmärkt på plast, metall, glas, trä och många tyger.

Vi ser ett ökat behov inom e- handel där t.ex. öppnade flaskor (t.ex. parfym) inte får återlämnas. Behovet av att plombera klockor och smycken med plomberings etiketter "försegling får ej brytas".

Elektronik, elmätare, apparatskåp, m.m. som ej ska öppnas av kunden utan att plombering klistermärket bryts sönder.

Med plomberings etikett klistermärke säkerställs på ett effektivt sätt att ingen obehörig kan bryta plomberingen utan att det syns. Eller inom e- handel att plomberade varor ej kan användas utan att etiketten bryts och därmed går varan ej att lämna tillbaka.

Kontakta mig

Storlekar, plombering etiketter

Vi levererar plombering etiketter i valfria storlekar. Som standard för snabb leverans finns storlekar 50x10mm, 44x19mm och 55x19mm. Välj med eller utan svart tryck på etiketterna.

Användningsområde för plombering etiketter, klistermärke

E- handel, datorer, elektronik, smycken, klockor, kameror, förpackningar, flaskor, elmätare, apparatskåp, bijouterier, accessoarer, mindre emballage, för att bara nämna några exempel, går bra att plombera med Idamex plomberingsetiketter.