Köpa inventarieetiketter

plomberingsetiketter

När du funderar på att köpa inventarieetiketter är det några saker du bör tänka på - Vad ska etiketterna sitta på - Löpande inventarienummer eller löpande streckkoder på inventarieetiketterna. Viktigt är även att klistret (adhesivet) är av hög kvalitet så etiketterna ej släpper från den märkta ytan. Vilket tyvärr är alltför vanligt.

Var ska inventarieetiketterna användas

Tänker du köpa inventarieetiketter till datorer, IT, teknik och övriga inventarier som kylskåp, ugnar, möbler och verktyg då rekommenderar vi Idamex petsäkra etiketter. Torkas etiketterna av med starka rengöringsmedel, då bör de lamineras så att trycket inte försvinner.

Vilken nummerserie önskar du?

Du väljer din nummerserie på inventarieetiketterna, till exempel 0001 - 1000. Har ni märkt upp inventarierna tidigare är det klokt att fortsätta i den nummerserien. Du kan även välja streckkodsetiketter om du har ett större antal inventarier som ska märkas upp, fördelen är då att inventeringar går snabbare med en streckkodsläsare. Tänk på att innan du köper inventarieetiketterna kan det vara klokt att fundera på storlek och utformning, vi rekommenderar ofta Idamex inventarieetikett 55x19mm eller 44x19mm.

Välj en bra inventarieetikett som ej släpper från det märkta föremålet

Vi kan inte nog påpeka hur viktigt det är med adhesivet på inventarieetiketterna, etiketten måste hålla en hög kvalitet och ej släppa från det märkta föremålet. Inom sjukvården levererar vi ofta laminerade etiketter som kan torkas av med starka rengöringsmedel.

Vi delar med oss av våra kunskaper

Nordisk Stöldmärkning har sedan 1990 hjälpt företag, landsting och kommuner med bra produkter och tips för en säkrare vardag på företaget. Kontakta oss när du vill köpa inventarieetiketter, för mer information, vi svarar oftast inom några timmar.