Schabloner siffror

Idamex - schabloner med siffror 0-9

Med schabloner av siffror och sprayfärg får varje märkt produkt en unik identitet och kan kopplas till ert företag eller organisation. Vilket förhindrar stölder samt att förlorad utrustning kan spåras tillbaka till rätt ägare.

Schabloner siffror

Idamex schabloner med siffror för märkning och stöldskyddsmärkning skapar en effektiv märkning av verktyg, bodar, vägmaterial, lådor, oljefat, stegar, m.m. Schabloner i metall där varje schablon är utskuren med bokstäver.

 

Kontakta mig

Idamex - schabloner i metall

Vi vet alla att föremål ofta försvinner antingen genom stölder eller bara slarv. Med schabloner i metall kan du lätt och snabbt märka upp företagets inventarier. Vilket både förhindrar stölder och underlättar för upphittade föremål att återlämnas till er. En schablon i metall kan göra stor skillnad i verksamheten

Så här märker du med schabloner

Lägg schablonen mot ytan som skall märkas och spraya färg över schablonen, klart. Ett tips är att först tejpa upp en rak linje som du sedan lägger schablonen mot, på så vis får du snyggare och rakare märkningar.

Schabloner med siffror

Våra schabloner används till målning på trä, metall, plast och liknande släta material. de finns i satser om 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och beställs i kompletta satser 0-9.

Hur viktigt är det att märka upp många inventarier?

Vi behöver en effektiv märkning av företagets inventarier. På så sätt visar vi vem ägaren är till föremålen och förhindrar därmed många stölder samt att upphittade föremål kan spåras tillbaka till er. Bärbara datorer, mobiler och teknik stöldmärks med Idamex-brickan och verktyg märks effektivt med brännstämplar. Däremot andra saker i metall eller större föremål kan vi nu märk med Idamex schabloner.

Kontakta oss idag

Vill du veta mer om våra schabloner? Kontakta oss idag info@idamex.nu så tar vi fram ett förslag på schabloner med siffror, bokstäver och egen text, figurer för produktmärkning som är anpassat efter era behov.

Helhetslösningar

Vi arbetar med helhetslösningar inom stöldskyddsmärkning och produktmärkning till företag, kommuner och landsting. Troligtvis har vi lösningen för era märkbehov.

se även schabloner bokstäver och schabloner egen text.