Schabloner

plomberingsetiketter

Upptäck vårt urval av schabloner. Vårt galleri med schabloner i olika storlekar hjälper dig att märka företagets inventarier. I detta avsnitt hittar du schabloner som du beställer i valfria storlekar, metall schabloner och även små logoschabloner. Trots brännstämplarnas dominans så har en schablon överlägsna egenskaper till märkning av stora föremål. Byggföretag som Skanska och NCC har upptäckt fördelarna med metall schabloner. På arbetsplatser och byggen används ofta sprayfärg för att märka föremål, speciellt större föremål som bodar, containrar och maskiner där märkningen blir väl tydlig för alla besökare. En schablonmärkning visar direkt vem ägaren till föremålet är vilket både förhindrar stölder samt att upphittade föremål kan återlämnas till ägaren tack vare märkningen med schabloner. Det är lättare att ge verktyg, maskiner och större föremål en snygg och tydlig schablonmärkning än att låta bli och därmed få större risker för stölder och svinn. Schabloner med sprayfärg utförs enkelt och snabbt där den utstansade ytan kan vara företagets namn, logo eller annan text. Kontakta oss på Nordisk Stöldmärkning så hjälper vi dig med att ta fram de bästa schablonerna för sprayfärg till ert företag.

Förhindrar stölder

Idamex etiketter för stöldmärkning har sedan 1990 hjälp företag och kommuner att förhindra stölder av bärbara datorer, iPad och smartphones till en låg kostnad. Med en unik identitet och kontaktuppgifter på etiketten kan glömda och upphittade föremål snabbt återlämnas till sin ägare.

Tänk på att alltid beställa etiketter av bra kvalitet, det är alltför vanligt att kvaliteten är undermålig och etiketten släpper från det märkta föremålet. Nog så viktigt för en produkt som ska skydda mot stölder och underlätta för polisen att återlämna upphittade föremål.

Vi delar med oss av våra kunskaper

Nordisk Stöldmärkning har sedan 1990 hjälpt företag och kommuner med bra produkter och tips för en säkrare vardag på företaget. Kontakta oss, vi svarar oftast inom några timmar.

Behöver du plomberingsetiketter?

En plomberingsetikett brister vid öppnandet av varan och visar därmed att någon öppnat den.