Äntligen en smidigare stöldmärkning

Stöldmärkning-easy longdesc=

Vår storsäljare för effektiv stöldmärkning av surfplattor, datorer och mobiler till företag och elevdatorer

Idamex - EASY-2 etiketten trycks med texten STÖLDMÄRKT, inventarienummer, företagsnamn och kontaktuppgifter.

I stöldmärkningsetiketten ligger en dold säkerhetskod som ej går att utplåna utan att tillföra kraftig åverkan på det märkta föremålet..

Kontakta mig

Specifikation Idamex - EASY-2

En ny generation av effektiv stöldskyddsmärkning till företag och skolor. Stöldmärkningsetikettens storlek är 20x40mm och avsedd för märkning av metall och plastytor som datorer och IT-utrustning. Ej verktyg, se brännstämpel. Märkningen apliceras lätt och snabbt med medföljande vulkaniseringslim. Idamex EASY-2 stöldmärkningsetiketter ger en avskräckande effekt och en väl synlig märkning som ej kräver någon utrustning för att upptäckas.

Så här märker du

Plocka den Idamex - EASY-2 från pappret. Lägg på vulkaniseringslim på baksidan. Applicera sedan Idamex - EASY på föremålet som ska stöldmärkas. Nu är märkningen klar. Sätt sedan upp den medföljande varningsskylten på ytterdörren.

Vilka föremål ska man märka?

Ett bra tips är att stöldmärka alla föremål över ett visst inköpsvärde. Man framförallt ska du märka surfplattor, mobila datorer, skärmar, skrivare och annan IT-utrustning. Fundera gärna på vilka problem en eventuell stöld ställer till med, data/information som försvinner, problem att köpa in och installera ny utrustning.

Är det verktyg ni vill stöldmärka så rekommenderar vi en brännstämpel.