Stöldmärkningsetikett

Idamex - EASY-2

Stöldmärkning Idamex easy

Idamex stöldmärkningsetiketter! En riktigt bra stöldskyddsmärkning för datorer, IT-utrustning, verktyg och andra inventarier. Föredrar du en effektiv, prisvärd och lätt stöldmärkning att applicera på företagets inventarier, då är Idamex - stöldskyddsetiketter ett bra val. Även om du bara ska märka ett mindre antal inventarier så finns det ingen anledning att inte välja en produkt som skyddar er för en lång tid framöver. Vi har i 31 år hjälpt företag, landsting, skolor och kommuner med effektiv stöldmärkning.

Effektiva, säkra och prisvärda - Idamex stöldmärkningsetiketter har allt

Idamex - EASY stöldmärkningsetiketter förhindrar stölder och höjer säkerheten på företag, så denna typ av stöldskydd är verkligen en bra investering. Men glöm inte att märka alla inventarier och fundera på vilka saker som verkligen ställer till problem om de blir stulna. Datorer, mobiler, IT-utrustning, verktyg för att bara nämna några. Det finns många saker att fundera på! Ett säkert val är att börja stöldmärka alla bärbara datorer, mobila saker och verktyg för att sedan märka resten av utrustningen.

Kontakta mig

Specifikation Idamex - EASY stöldmärkningsetikett

Etikett tryckt med stöldmärkt, företagsnamn, löpande ID-nummer och kontaktuppgifter. En stöldmärkningsetikett som är lätt att använda och vulkaniseras fast med medföljande lim på den märkta ytan, stöldmärkningen går ej att utplåna utan åverkan på det märkta föremålet. Innuti etiketten ligger en dold märkning. Spårbar av polis och försäkringsbolag. Snabb leverans och fördelaktigt pris gör denna stöldmärkningsetikett till en storsäljare.

Idamex - EASY stöldmärkningsetikett - till verktyg och maskiner i metall

Stölder ute på arbetsplatser är ett återkommande problem. Idamex - EASY ger ett bra skydd mot stölder av verktyg och maskiner med ett metallhölje. Vid stöldmärkning på plast av handverktyg, till exempel skruvdragare och batterier rekommenderar vi Idamex brännstämplar. En annan fördel med Idamex stöldmärkningsetiketter är att upphittade föremål kan lämnas tillbaka till er.

Permanent stöldskyddsmärkning

Fördelarna är många med permanent stöldskyddsmärkning, först och främst så minskar stöldriskerna på företag, stöldmärkta datorer blir inte lika intressanta att stjäla. Dessutom kan borttappade och glömda föremål spåras tillbaka till er. Bra för de slarviga! Kostnaden är låg och det tar bara några minuter att applicera varje stöldmärkningsetikett.

Missa inte:

Stöldmärkning Idamex-brickan

Brännstämpel till verktyg