Idamex plomberingsetiketter

plomberingsetiketter

Idamex plomberingsetiketter som ej går att ta bort eller brytas utan att de går sönder är det perfekta valet om du enkelt och effektivt vill plombera dina produkter och därmed försäkra dig om att ingen otillåten person haft tillgång till varan eller föremålet.

Fakta Idamex plomberingsetiketter

Etiketten är tillverkad i ett polyestermaterial som brister när den plockas den från det märkta föremålet och etiketten går ej att återanvända igen. Vilket gör den idealisk till plombering av datorer, teknik, skåp, m.m. och används ofta inom e-handel.

Förutom plomberingsegenskaper erbjuder vi valfritt tryck som företagsnamn eller information om vad som händer om etiketten bryts.

Idamex plomberingsetiketter erbjuds i storlekar 50x10mm, 44x19mm, 55x19mm eller valfri storlek vid större beställningar. Etiketten fäster på metall, plast, glas, papper m.m.

Välj Idamex för säker plombering av datorer, IT, teknik, apparatskåp, lådor, förpackningar, brev, flaskor, burkar, smycken, pallar, m.m. Vi förser företag, kommuner, skolor och landsting med dessa produkter sedan 1990.

Förutom plomberingsetiketter kan stöldmärkningsetiketter behövas

En stöldmärkningsetikett ger en bestående märkning som ej går att avlägsna utan åverkan på den märkta ytan. Till skillnad från plomberingsetiketten har den en avskräckande inverkan vid stöldförsök. Att tänka på vid köp av stöldmärkningsetiketter.

Vi delar med oss av våra kunskaper

Nordisk Stöldmärkning har sedan 1990 hjälpt företag och kommuner med bra produkter och tips för en säkrare vardag på företaget. Kontakta oss, vi svarar oftast inom några timmar.