Plomberingsetiketter

Idamex plomberingsetiketter

Ett effektivt sätt att plombera föremål

Välj Idamex plomberingsetiketter som skyddar mot kopiering, förfalskning, stöld eller bedrägeri. Idamex plomberingsetikett används inom e-handel och när företag vill säkerställa att: förpackningar ej är brutna vid framkomst, garantiåtaganden, datorer ej är öppnade, kvalitetskontroll av vätskor, att skruvar ej har varit borttagna. Du kan plombera det mesta med Idamex plomberingsetiketter och därmed säkerställa att ingen obehörig har fått tillgång till varan.

Kontakta mig

Några vanliga användningsområden för plomberingsetiketter

Vi levererar plomberingsetiketter till e-handel, plombering av produkter, försegling av datorer, mobiltelefoner eller annan elektronik. Plombering av mätarskåp och DVD emballage. Försegling av dokument, kuvert och läkemedel för att bara nämna några exempel.

Hur fungerar Idamex plomberingsetikett

Den unika plomberingsetiketten går att få med valfritt tryck i storlekar 50x10, 44x19 och 55x19mm. Ni applicerar etiketten på föremålet ni vill plombera, när plomberingsetiketterna väl sitter där kan obehöriga ej bryta förseglingen utan att lämna synliga spår efter sig, etiketten går ej att återförsluta igen.

Plomberingsetiketter till e-handel

Inom e-handeln passar Idamex plomberingsetiketter perfekt, här hjälper vi företag med plomberingar som säkerställer att varor som returneras ej är använda och förpackningar är obrutna. Du kan välja otryckta etiketter eller tryck med valfri varningstext. I takt med att webbhandeln ökar och många hushåll och företag beställer datorer, elektronik, parfym, smycken och kläder så ser vi en ökad efterfrågan av våra plomberingsetiketter.