Asset tag ett annat namn för inventarieetiketter

asset tag

Inventarieetiketter eller asset tags

Ett internationellt namn för inventarieetiketter är asset tags. Att skapa en god inventariehantering och märka alla föremål med etiketter är viktigt. Ett annat ord är asset labels.

En asset tag utformas med företagsnamn och inventarienummer, streckkod. Våra assettags är petsäkra vilket innebär att de är svåra att avlägsna från det märkta föremålet. Söker du etiketter med bra tryck och vidhäftning i litet eller stort antal då passar idamex asset tags mycket bra.

Kontakta mig

Asset tag - asset label

Samma produkt men olika namn. Inventarieetiketter, asset tags, asset labels och asset stickers är informationsbärare utformade med text, företagsnamn, nummer och streckkoder.

Asset tags ger varje produkt unik identitet

Informationen på etiketten talar om vem saken tillhör och det unika numret kopplas till ett anläggningsregister, databas hos er där mer information fins lagrad. Med asset tags skapas ordning och kontroll över företagets datorer, inventarier och andra värdefulla saker.

Låt oss hjälpa dig

Vi har 34 års erfarenhet av asset tags till företag, skolor, stat och kommuner. Skicka din förfrågan idag, vi svarar samma dag.