Laminerade etiketter

plomberingsetiketter

Självhäftande etiketter med ett transparent skyddslaminat är ett bra val vid märkning av maskiner och produkter där laminatet ska skydda informationen på etiketten.

Laminerade etiketter

Etiketter som är laminerade används ofta inom till exempel sjukvård och verkstäder där etiketten ska tåla avtorkning med rengöringsmedel och även vara tålig mot slitage.

Ofta ställs det högre krav på etiketter

För att skydda informationen på etiketten mot yttre påverkan som nötning, olja och lösningsmedel krävs Idamex laminerade etiketter. Vi har levererat dessa etiketter sedan 1990-talet till sjukhus och företag som jobbar i tuffa miljöer. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet beträffande storlek, adhesiv (klister), tryck och materialval.

Beställ rätt etikett för era behov

Vi ser ett ökat behov av Idamex laminerade etiketter inom de mest skiftande verksamheterna. Det kan vara sjukhus som vi har nämnt tidigare, eller verktyg och maskiner som behöver inventarieetiketter, bara för att nämna några användningsområden. Vid beställning tar vi fram ett korrektur för godkännande och sedan trycker vi etiketterna för att slutligen lägga på det transparanta skyddslaminatet.

 

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att ta fram den bästa etiketten för era behov