Stöldmärkning etiketter

plomberingsetiketter

Stöldmärkning etiketter från Idamex är en stöldmärkning som ger objektet en unik identitet och lämnar en unik märkning som är lätt att spåra till sin ägare.

Svår att avlägsna

ID-text på Märketikettens undersida etsas in i föremålet, du stöldmärker med aktiveringslim, är omöjlig att avlägsna utan synbar åverkan.

Stöldmärknings etiketten går att beställa med standard text eller egenutformad med logo och kontaktuppgifter. Alla etiketter ingår i Idamex serien som borgar för hög kvalitet, säkerhet och bra skydd mot stölder.

Förhindrar stölder

Idamex etiketter för stöldmärkning har sedan 1990 hjälp företag och kommuner att förhindra stölder av bärbara datorer, iPad och smartphones till en låg kostnad. Med en unik identitet och kontaktuppgifter på etiketten kan glömda och upphittade föremål snabbt återlämnas till sin ägare.

Tänk på att alltid beställa etiketter av bra kvalitet, det är alltför vanligt att kvaliteten är undermålig och etiketten släpper från det märkta föremålet. Nog så viktigt för en produkt som ska skydda mot stölder och underlätta för polisen att återlämna upphittade föremål.

Vi delar med oss av våra kunskaper

Nordisk Stöldmärkning har sedan 1990 hjälpt företag och kommuner med bra produkter och tips för en säkrare vardag på företaget. Kontakta oss, vi svarar oftast inom några timmar.