Brännstämplar

Inventering - brännstämplar

Bara fantasin sätter gränser

Bara fantasin sätter gränser för vad våra brännstämplar kan användas till. - Företag som önskar bränna in logon på träytor, Möbeltillverkare vill bränna in logon på sina produkter.

Idamex brännstämpel ger en snygg och exklusiv märkning som förmedlar kvalité och seriositet. Vi ser även att många beställer brännstämplar för att märka upp inredning på restauranger och därmed skapa en mer personlig och trendig atmosfär.

Kontakta mig

Specifikation Idamex - brännstämplar

Brännstämpeln består av två delar, en värmekolv och en graverad insats. Brännstämpeln går dessutom att få i flera storlekar. Insatsen graverar vi efter era önskemål. T.ex. Logotype eller företagsnamn.

Fast eller utbytbar text

Den graverade insatsen går att byta ut på våra brännstämplar. Vi levererar även brännstämplar med fast och utbytbar text, t.ex. logo som fast text och utbytbara siffror/bokstäver. Kontakta oss för mer information.

Det är lätt att märka alla inventarier

Det är lätt att märka med Idamex brännstämplar, du märker verktyg, maskiner, möbler, redskap, mm. Nordisk Stöldmärkning är ledande leverantör av brännstämplar inom bland annat byggsektorn.